Snel contact? Bel of app: 06-52008783

HomeWerkwijze

Werkwijze

Leuk dat je bij mij bent uitgekomen voor het inspreken van jouw productie!

Wil je graag dat ik op locatie kom inspreken?
Geen probleem, zet de koffie maar vast klaar, ik ben onderweg ;-)

Maar natuurlijk kan ik vanuit mijn professionele thuisstudio ook iedere productie voorzien van de juiste toon!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Nadat er is afgesproken wat de productie precies inhoudt en wat het bijbehorende tarief is, ontvang ik graag per mail de definitieve tekst met eventueel beeld en muziek én een goede briefing mbt de gewenste tone of voice.
  • Ik ga met veel plezier aan de slag!
  • Ik lever 2 of 3 versies van de ingesproken tekst aan in het gewenste audio-formaat. De versies zijn dan allemaal verschillend van toon, zodat je kunt kiezen welke je er het beste bij vindt passen. De audiofiles zijn zonder processing, zodat dit nog naar wens nabewerkt kan worden.
  • Meestal wordt het project hier afgerond.

Maar soms duurt een project iets langer. Dan moet er toch nog een zinnetje anders of is er een tekstwijziging. In de meeste gevallen lossen we dat in 1 retake-ronde op en hoort dat bij de service van het huis! Hierna wordt er, altijd in goed overleg, een gangbaar retake tarief afgesproken.

Ben je nog niet zeker over de tekst? Inmiddels weet ik hoe een tekst lekker loopt zonder dat de inhoud aangetast wordt, dus ik kan je daarin goed adviseren.

Tarieven

Ik werk volgens marktconforme tarieven.
Omdat geen enkele productie hetzelfde is, kun je het beste even contact opnemen zodat we de juiste prijs kunnen afspreken.

Telefoon of app: 06-52008783 of mail: info@sandradorland.nl